Dostava blaga

Dostava po Sloveniji poteka preko podjetja Pošta Slovenije ali Intereuropa d.o.o.. Cene se gibljejo od 4,27€ do 42,70€, odvisno od število naročenih artiklov ter skupne teže artiklov. Zaračunan vam bo prevoz po veljavnem ceniku.

Izdelke na zalogi boste prejeli v roku dveh delovnih dni od dneva prejetja plačila. Izdelki, kateri niso na zalogi oziroma so na voljo le po naročilu, nam pošljite povpraševanje na info@kamadopro.eu za predviden rok dobave.


V primeru plačila po prevzemu produkte pošljemo iz skladišča takoj po prejetem naročilu, pri plačilu po predračunu pa bodo produkti odpremljeni, ko bo plačilo vidno. Izdelki bodo dostavljeni naslednji delovni dan od dneva odpreme. V primeru, da izdelka nimamo na zalogi vam datum dostave javimo na vaš elektronski naslov ali telefonsko številko. 

Dostavna služba vas bo na dan dostave poklicala skupaj se boste dogovorili, kam in kdaj vam dostavi paket. Prav tako boste ob odpremi, na vašo zahtevo, prejeli sledilne številke vaših paketov ter telefonsko številko, na kateri boste lahko preverili natančen čas dostave. 

V kolikor bi izdelke želeli prevzeti v našem skladišču, nam pri oddaji naročila označite “Osebni prevzem”.

 

Plačilo blaga

Nudimo vam naslednje možnosti plačil: 

  • po povzetju z gotovino,
  • po predračunu z nakazilom na račun podjetja Dean Terčič s.p.
  • z bančno kartico
  • PayPal